Hoofdsponsor

Jeugdsportmarathon:


Overige sponsoren

Hoofdsponsor

Zomersportmarathon:


Kinderkleding- en speelgoedbeurs


Stichting

Liers Gevoel


Liers Sport Overleg ©

U bent bezoeker

Inschrijfformulier Lierse Jeugdsportmarathon

op maandag en dinsdag 28 en 29 december 2020

Teamleden

1

2

3

4

5

6

7

Je ontvangt altijd een

ontvangstbevestiging en je kunt bij de teams controleren of je bent ingeschreven

8

9

10

Het inschrijfgeld is 5 euro en dient bij inchecken op de eerste speldag betaald te worden !

Opmerkingen

Leeftijd begeleider

inschrijfformulier winter.pdf

In twee halve dagen beoefen je met je team elf verschillende sporten, zoals voetbal, volleybal, zwemmen en badminton. Dit doe je tegen andere teams uit dezelfde leeftijdscategorie.

Hoe kun je meedoen?

Zoek 10 jongens en meisjes bij elkaar en maak een team (bijvoorbeeld klasgenootjes, familie, sportvrienden, enz). LET OP! Je team MOET gemengd zijn, dus bestaan uit minstens 3 jongens en minstens 3 meisjes! Er zijn twee leeftijdscategorieën: groep 5/6 en groep 7/8, dus geen kinderen van de middelbare school.

Dit geldt ook voor de Lierse jeugd die buiten De Lier op school zit en in deze leeftijdscategorie valt. Het inschrijfgeld is 5 euro per team. Elk team moet voor een te gekke teamnaam zorgen, en een coach (liefst een volwassene, maar in ieder geval iemand ouder dan 16 jaar).

Heb je een team bij elkaar? Vul dan het inschrijfformulier in en verzend dit uiterlijk 1 december. Bij inchecken op de eerste dag dient dan 5 euro per team te worden betaald. Deelname is op eigen risico. Voor meer informatie kun je Adriaan Dekker (0174-512885) bellen, of kijken op http://www.lso.dlier.nl.


In de kerstvakantie organiseren de sportverenigingen van De Lier weer een sportmarathon voor de schooljeugd uit de groepen 5 t/m 8. Deze wordt gehouden in sportcentrum Vreeloo op maandag 28 en dinsdag 29 december van 12.00 tot 18.00 uur.


De leid(st)er van een team moet ouder dan 16 jaar zijn!